Vreau să trăiesc frumos !

Cine sunt eu !?... ştiu că sunt "baiat bun" ;)

Fotografia mea
Nume:
Locația: Alba Iulia, Moldova, Romania

miercuri, februarie 24, 2010

De astazi


Astăzi de dimineaţă tocmai am iesit din spital, după o revizie tehnică periodică ( adica o interventie chirurgicală de extirpare a unui granulom de fir de la o operaţie anterioară) şi m-am gândit că ar fi cazul ( e şi vârsta un factor - am implinit 30 de ani de vreo 3 luni) să modific ceva în viaţă. Antrenamentul în modificări il am, pentru că de la 14 ani trăiesc cu viaţa în geantă, cămine, gazde şi chirii. Aşa că, folosind inspiraţia pe care mi-au dat-o câteva persoane prin blogurile lor, am decis să modific şi eu blogul meu, din partea de arhivă literară, melodramatică (va ramâne o parte- că doar aşa îi stă bine moldoveanului, să fie artist) în ceva care să adune şi să documenteze mai bine preocupările şi activităţile mele.
Pentru început îi mulţumesc iubitei mele pentru că este mereu lângă mine şi cred că vom face multe lucruri frumoase împreună!
Vorbeam mai sus de preocupări şi de viaţă frumoasă, ei ... eu vreau să trăiesc sănătos, în armonie cu natura, să învăţ cât mai multe. M-am bazat mereu pe simţuri, iar atunci când nu am făcut-o am greşit, aşa că pentru mine legile naturii sunt cele adevărate şi oricând valabile şi nu convenţiile pe care noi oamenii le facem şi le respectăm doar atunci când ne convin. In liceu am studiat ştiinţele exacte şi apoi pentru facultate am ales educaţia fizică pentru ca am simţit că viaţa e guvernată de alte legi şi astfel am ales ceva pentru trupul şi sufletul meu. Am adaptat situaţiile din viaţă şi în pregătirea mea fizică, adică mereu m-am pregătit ca şi cum viaţa cuiva depindea de asta.
Prin educaţie fizică eu înţeleg tot ce se poate educa în privinţa corpului (incluzând aici şi mentalul) de la spălatul pe dinţi la educaţia sexuală şi de la mersul pe jos la flotări şi orice alte exerciţii pentru un corp sănătos şi viguros.
Supravieţuirea, dacă e să o luăm "metodic" cum spunea un simpatic prieten de al meu, înseamnă să rămâi în viaţă după o catastrofă, să continui să exişti după un eveniment excepţional care pune în pericol viaţa. M-au pasionat astfel de situaţii şi modalităţi de a supravieţui. Aş duce mai departe asta prin a spune că avem nevoie de aşa ceva şi în mediul urban (voi forma un capitol separat cu asta), zi de zi şi mental, pregătire psihologică (la câte situaţii sunt în jurul nostru).
Combinaţia acestora : educaţia fizică, supravieţuirea, legile naturii şi faptul că am vrut să împărtăşesc ceea ce simt şi cred m-a adus în punctul în care sunt astăzi: la un nou început. De data asta cu informaţii mai bine structurate, cu noi prieteni şi cu o organizare mai bună.
Vă salut pe toţi cei care citiţi şi aveţi gânduri asemănătoare, sau nu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire